Rutil Jewelry | Vi i verkstaden

Kreativitet, lyhördhet, noggrannhet, erfarenhet, lekfullhet…

I vår verkstad möter du olika personligheter med olika specialistkunskaper men med samma starka engagemang för våra kunder. När vi med förenade krafter skapar ett smycke som gör dess ägare lycklig – då blir vi också lyckliga.


Louise

Det är bara en meter mellan butiksdisken och arbetsbänken där Louise skapar sina unika smycken. Och det är just här, i närheten mellan kundens önskningar och hantverket för att förverkliga dem, som guldsmeden Louise trivs allra bäst. Med gedigen utbildning och tjänstgöring hos välrenommerade guldsmeder som grund, driver Louise den kreativa utvecklingen vidare.


Lek

Lite längre in i verkstaden, vid mikroskopet, har Lek (uttalas Lejk) sin arbetsplats. Med precisionsverktyg och maximal noggrannhet infattar hon diamanter och andra slipade ädelstenar i de smycken som vi tillverkar. Det krävande yrket som juvelfattare har Lek utövat i 14 år vilket borgar för perfekt resultat i varje unikt smycke. Lek är också stenslipare och skicklig handgravör.


Rolf

Fortfarande, efter mer än 50 år i guldsmedsyrket, bidrar nestorn Rolf med sin erfarenhet och arbetsglädje i verksamheten. För Rolf är ingen uppgift omöjlig. Det är tryggt att veta när du behöver hjälp med ändring eller reparation av ett värdefullt smycke. Rolf är också företagets specialist när det gäller gravyr på prispokaler, minnesgåvor och prydnadsföremål.


Beneton

Längst in i personalrummet, på en mysig filt i fåtöljen. Eller längst ut i butiken, för att välkomna kunderna. Där finns Beneton, en riktig liten mästare på att skapa långvariga kundrelationer. Hans hantverksskicklighet är väl inget att skryta med, men det kompenserar han med desto mer charm och kärlek.

Följ oss i sociala medier!