Rutil Jewelry | Galleri

Välkommen att titta runt i vårt galleri

Här finns ett urval av de smycken som vi erbjuder i vår butik – alla tillverkade i vår verkstad. Vi ser fram emot ditt besök hos oss. Då berättar vi gärna mer om våra alster och hjälper dig att hitta det du önskar.


Förlovning & vigsel

Unika ringar bidrar till att göra förlovningen eller vigseln speciell. De ska bäras varje dag och påminna om de viktiga ögonblicken i livet. Då är det viktigt att både stilen och passformen känns helt perfekt. Kom in till oss och berätta om dina tankar och idéer, så hjälper vi dig tillrätta. Kanske finns det du söker bland våra färdiga ringar, annars tillverkar vi dem helt enligt dina önskemål. Vi har även smycken som passar som morgongåva.


Ringar

Tänk att en så enkel form som en ring kan varieras i det oändliga och med så skiftande uttryck – från minimalistisk och diskret till överdådigt spektakulär. Vi skapar ringar för alla tillfällen och för alla personligheter. Har du kanske ärvda ringar som du skulle vilja använda kan vi även arbeta om dem till en ring som passar dig.


Armband

Vi tillverkar armband i många modeller och både i silver och guld. Tillsammans med stenar, en spännande ytstruktur eller en extra detalj blir variationsrikedomen stor. Vi tillverkar alla armband för hand, gärna med dina idéer som grund. Vi anpassar också varje modell för att passa just dig och din arm. Ett armband och ett halsband i samma stil blir en extra stilig accessoar.


Halsband

Som du ser finns det många varianter av halsband – kedjor i olika modeller med lösa hängen, kedjor med fasta detaljer och stela halsringar med olika formspråk. I vårt butiksgalleri finns alltid mycket att välja på, men vi tillverkar gärna ditt personliga halsband. Som vanligt är vi angelägna om att hitta den bästa lösningen för dig – ett smycke till vardag eller fest.


Collier

Söker du färgstarka smycken till en lika färgstark personlighet? Då hittar du säkert något som passar bland våra collier med pärlor och stenar i olika former och färger. De är alla omsorgsfullt utvalda och finns bara i några få exemplar. Vi trär också upp collier efter dina önskemål, i rätt färgskala och längd och med ett passande lås.


Örhängen

Vi har ett brett sortiment av örhängen, tillverkade i olika material och former. Oavsett om du önskar en liten diamant i guldinfattning eller ett mer uttrycksfullt örhänge som förstärker din karaktär, hittar du något i vårt galleri. Men som med alla övriga smycken hjälper vi dig också att utforma unika örhängen i den stil du önskar.


För män

Manligt, kvinnligt eller unisex? Ja, när det gäller smycken är det verkligen den personliga smaken som avgör. Smycken som passar för alla är en spännande utmaning. Här har vi samlat några klassiska smycken för män på en och samma sida. Har du egna idéer om ett smycke med särskilt maskulint uttryck – då hjälper vi dig gärna att tillverka det också.

Följ oss i sociala medier!